Verkoopmedewerker (m/v) Vliegende 32-38 uur

Locatie: Nederland E-mail: vacature@jolamode.nl

Functieomschrijving 
Als verkoopster of verkoper verzorg jij het eerste contact met de bezoekers. Door jouw hulp en adviezen voelen ze zich thuis bij Jola Mode en worden ze vaste klanten. Daarnaast bedien je de kassa, verpak je gekochte kleding, tassen en accessoires. Ook onderhoud je de presentatie van de collectie en houd je winkel en magazijn schoon. Een leuke veelzijdige baan met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Als vliegende verkoopster, ben jij de spil in onze filialen. Je valt in op momenten dat het nodig is in de winkels door ziekte, seizoen drukte, vakantieperiodes, opening van een winkel.

Jouw profiel
Je bent een teamspeler, en bent zeer klant- en servicegericht. Bovendien ben je goed op de hoogte van modetrends en wil je je zowel vakmatig als qua vaardigheden verder ontwikkelen. Omdat je je bewust bent van je representatieve functie kleed je je goed en besteed je veel aandacht aan je persoonlijke verzorging. Je houdt van detailhandel en grote bedrijvigheid. Daarnaast ben je commercieel, ken je de wensen van de klanten en wil je het maximale rendement uit de winkel halen. Je hebt een VMBO werk en denkniveau. Ervaring is een pre, maar is niet noodzakelijk.

Eisen:
- Flexibel inzetbaar
- In bezit van een rijbewijs B

Direct solliciteren
Naar boven
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op
Divide