Winkeltas
Menu
Verfijn uw selectie

Privacy Statement

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunnen wij via onderstaande gegevens benaderd worden. 

Marja Textiel B.V.  
Postbus 175  
4920 AD Made 
T: +31 (0)162-68 58 89  
F: +31 (0)162-68 66 85  
klantenservice@jolamode.nl 

Jola mode verzameld persoonlijke informatie op verschillende manieren, wanneer je een reservering plaatst of wanneer jij je registreert voor diensten aangeboden door Jola mode. Door je te registreren accepteer je de verzameling van jouw persoonlijke gegevens door Jola mode.

Wat doen wij met jouw gegevens? 
Heel belangrijk om te weten is dat wij uiterst secuur omgaan met jouw gegevens. Deze gegevens slaan wij veilig op en is niet bereikbaar voor onbevoegden. Jouw gegevens gebruiken we voor het verwerken van jouw reservering en/of aankoop in de winkel en/of het versturen van een nieuwsbrief.

BESCHERMING VAN JOUW PERSOONLIJKE INFORMATIE
Jola mode doet zoveel als mogelijk om de veiligheid, integriteit en privacy van de door je aan ons verstrekte informatie te waarborgen. 
Wij verkopen jouw informatie NOOIT door aan derde partijen voor marketingdoeleinden of dergelijken.

TOEGANG TOT EN HET WIJZIGEN VAN PERSOONLIJKE INFORMATIE 
Als, om welke reden dan ook, je bezorgt bent dat de persoonlijke informatie die Jola mode van je heeft verzameld incorrect is, log dan in op onze website om jouw persoonlijke informatie te bekijken en te veranderen. Alleen jij hebt toegang tot deze persoonlijke data door middel van jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Klantenservice 
Je kunt ons bereiken per mail en telefonisch. Om je snel te kunnen helpen, zoeken we jouw gegevens op in ons systeem, zodat we zo snel mogelijk jouw vraag kunnen beantwoorden of een oplossing kunnen vinden. We analyseren deze contactmomenten ook zodat we onze service kunnen verbeteren en jou de volgende keer nóg beter van dienst te kunnen zijn. 

Nieuwsbrieven 
Om helemaal op de hoogte te blijven van de nieuwste collectie, nieuwtjes en leukste acties, kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrieven. We versturen de nieuwsbrief ongeveer twee keer per week, met uitzondering van (kortings)acties. Mocht je geen nieuwsbrieven meer willen ontvangen kun je je heel gemakkelijk onderaan de mail uitschrijven.

Social media 
Als je via social media gezellig contact met ons zoekt, dan bewaren we geen gegevens van jou.

Fraude 
Wij hopen nooit met fraude te maken te krijgen maar mocht het nodig zijn, gebruiken we klantgegevens om fraude te voorkomen en tegen te gaan. Als het noodzakelijk is, moeten wij gegevens doorgeven aan overheidsinstanties. 

Ben je nieuwsgierig naar de gegevens die wij van jou hebben of wil je graag iets aanpassen? Ga dan naar jouw Jola-account of neem contact op met de klantenservice.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.