Winkeltas
Verfijn uw selectie

Hoe registreer ik me op www.jolamode.nl?

Bovenin de website vind je een kopje ‘registreren’ als je daar op klikt kun je jezelf eenvoudig registreren door een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken. We adviseren om je e-mailadres als gebruikersnaam te gebruiken, dit is gemakkelijker om te onthouden. Het is verstandig je wachtwoord uit minimaal 6 tekens te laten bestaan.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.